Episode 9 – IT-sikkerhetstrender – hva kommer i 2020?

I dagens episode

Deepfake gjør at du ikke kan stole på det du ser eller hører. Flere dataangrep målrettes mot små og mellomstore bedrifter. Cyberkriminelle blir proffere med økende bruk av kunstig intelligens og maskinlæring. Angrepene blir mer sofistikerte og mye vanskeligere å oppdage.

Vi tar gledelig i mot innspill, tips eller om du har spørsmål rundt din IT-sikkerhet.

Helt sikkert lages av Cyberon Security og produseres av Shaw Media.

Spill av direkte

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.