Episode 10 – Det mørke nettet – ikke bare for kriminelle

I dagens episode

Du har sikkert hørt om det mørke nettet, men hva er det egentlig? Ofte omtales det i forbindelse med kriminelle aktiviteter, men det mørke nettet er benyttes for tjenester vi bruker både privat og i jobb. Sikker og anonym kommunikasjon er viktig, og kanskje spesielt i stater der internettet sensureres kraftig.

Men det er ikke 100% anonymt og ikke nødvendigvis helt sikkert.

Helt sikkert lages av Cyberon Security og produseres av Shaw Media.

Spill av direkte

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.