Episode 30 – BYOD

I dagens episode

Vi lever i en verden som blir stadig mer mobil og tilgjengelig uansett hvor vi måtte befinne oss. Vi kan plukke opp telefonen eller laptopen og jobbe sømløst fra en kafe eller på reise med 4G eller 5G. Men hvordan fungerer sikkerheten i denne nye virkeligheten? Hvordan skal bedrifter klare å beskytte sine ansatte når de knapt lengre er inne det trygge interne nettverket?

 

 

Helt sikkert lages av Cyberon Security og produseres av Shaw Media.

Spill av direkte

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.