Episode 38 – Living off the land

I dagens episode

Hvorfor bruker tid og ressurser på å utvikle egen avansert skadevare når man bare kan bruke de kraftige verktøyene som allerede ligger på datamaskinene? Living off the land er en metode hvor de kriminelle benytter allerede installerte verktøy for å hente ut data eller komme seg videre inn i bedriftens systemer.

 Oversikt over de mest brukte binærer og skript i living off the land angrep:

https://lolbas-project.github.io/

 

Helt sikkert lages av Cyberon Security og produseres av Shaw Media.

Spill av direkte

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.