Sky sikkerhet

Sikring av skyen

Er du en av de som har satt ut tjenestene eller kanskje hele IT-driften til skyen? Er du trygg på at leverandøren faktisk setter opp korrekt og tilstrekkelig sikkerhet for deg? Vet du selv hvordan du best skal konfigurere miljøene?

Selv om du velger å sette ut tjenestene dine så betyr ikke det at de ligger låst og sikret i en altomfattende “sky”. Dataene ligger fortsatt plassert i en eller annen serverpark styrt og håndtert av vanlige IT-ansatte. Du er prisgitt leverandørens ekspertise og oppsett for hvor trygge dine data faktisk er. Uten korrekt konfigurerte systemer vil dine data være like utsatt for angrep og datatap som om de fortsatt var plassert i ditt gamle serverrom.

Cyberon Security bistår bedrifter daglig med gjennomgang og korrekt oppsett av tjenester i skyen. La våre sikkerhetsspesialister ta en gjennomgang av dine løsninger for å se om de er korrekt sikret og tilpasset dine konkrete behov.

Ta kontakt med oss i dag for å sette av en tid!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.